Iklan Best!

12 August 2010

ros menjalar...

baju k.noreen jg...menggunakan warna sewarna dlm penggunaan manik...mengikut permintaan ownernya...(^,^)

blue flower...

tq buat kak noreen bg i sulam manik kat bajunya ni..corak ni ambik dr buku..terpikat pula i dgn bunga ni,,mo apply d baju sendiri utk raya ni...  :-D

22 July 2010

Lovely flower garden

terima kasih buat k.sidah yg mengupah saya menyulam manik d bajunya ni...nampaknya hasilnya sangat memuaskan..corak ni nampak menonjol..corak  ni di ambil dr buku...

03 July 2010

purple pink roses

baju kawan ni..pelanggan tetap saya...hehe...bunga ni da dpt balik..hehe..hp kena virus, tu yg ilang suma..syurkur dpt balik...

30 June 2010

purple pearl

manik tabur..idea dari internet....makaci buat yg memberi inspirasi...corak ni saya siapkan dlm masa 2 jam jak..tp mo tambah lg ni..kan pakai tudung..xckup panjang..

pretty pink





baju ni prepare untuk kenduri kawin cousin hubby..sbnrnya baju ni baju siap jak..baju yg bejurai2 zig zag tu..tp saya xsuka zig zagnya..so, mintala my mum tukarkan zig zag tu..beli kain yg padan & sambung la..jadila mcm ni..corak bunga tu pun sbnrnya dijahit atas bunga sulam benang baju ni..sbb xbrapa bekenan, saya modified la sampai jd gni......puas ati juga la..

15 March 2010

Simple design


baju ni warna 3D..antara maroon n hijau...design ni idea dr tudung sbnrny..nak buat kat leher bila pakai tudung x nampak..buatla dkt bwh....

Us

Daisypath Anniversary tickers

Me&Him

Daisypath Anniversary tickers

Nur Azzalea Batrisyia

lb1m.lilypie.com/TikiBlogger.php/1Xp3

My Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Blogger news