Iklan Best!

13 October 2011

Hasil pam

Ni la hasil pam ku utk 2 kali pam..jam 7pg dan 9pg.kalu xda halangan nak pam 2 kali lg nnti..kalu ble biarla ckup utk stok azza esok.azza perlu dlm 17oz..tp biasany xabis dia minum..dlm 14oz jak slaluny..jd yg extra tu guna utk esokny lg atau bekukan..kalu d rumah susa jg nak mgepam sbb azza asyik nak myusu baring jak..kdg2 dpt pam mlm jak sblm tido...:p

----------
Sent via Nokia Email

2 comments:

JIVEBUMZ said...

wah botol susu kite sama la mesti pump pun sama jugak kan?

neway salam kenalan dan teruskan BF baby kite sampai ke usia 2 tahun k

izyandyiean@life said...

hehe..salam kenalan..saya pakai medela swing..sama jenama la..teringin mo bli manual gak..tp tgh compare nak bli spectra3 utk double pump atau medela harmony manual pump...

mudah2an berjaya myusukan baby kita smpi 2 thn...amin...

Us

Daisypath Anniversary tickers

Me&Him

Daisypath Anniversary tickers

Nur Azzalea Batrisyia

lb1m.lilypie.com/TikiBlogger.php/1Xp3

My Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Blogger news