Iklan Best!

01 October 2011

Stok EBM - update

Macam lama plak x tulis entry ni..so aku nak update stok ebmku..Alhamdullilah setakat ni ebm azza ckup utk kegunaan harian..kdg2 ada jg aku kuarkn ebm beku sbb peti ais aku 2 pintu so ebm beku ble tahan 3 bln je..kena la krgkan la stok beku..dlm masa yg sama kena jg tmbh stok..skrg ni Azza da 3 bulan stgh..so ada 2 bln stgh lg utk capai hajat myusukan azza scr ekslusif..mudah2an tercapai..insyaAllah kalu diizinkan smpi Azza 2 tahun..




erm...xtau la brpa jum stok ni..xda masa nak myusun ebm lg..hrp2 esok ada la masa ya..mula2 dlu simpan 1 pek tu 3oz je..skrg trus msukkn 6 oz..lauk2 pun da berebut space..hehe..icepack lg..alhamdullillah..syukur...

4 comments:

Amiizaa2001 said...

salamssss:) kmieja tumpang happy tgk stok ebm byk:):) beli deep freezer boleh simpan stok lagi byk:):)

izyandyiean said...

tq kmieja..ingat nak bli upright freezer..senang ckit nak susun..tp ni la gaji lum msuk lg wpn mo 4bln mula keja blk..huhu..insyaAllah ada rezeki nnti mmg nak sgt2 bli... :)

JIVEBUMZ said...

dasyat stok ebm izyan nih!
kagummmmm

izyandyiean@life said...

JIVEBUMZ : alhamdullilah..hehe..slaluny stok azza mmg ada lbh utk dibekukan..sgt2 gembira..nak tggu budget ada husband suh bli upright freezer...very lucky sbb husband sgt2 myokong...mudah2an freezer ni akan sentiasa penuh..amin.. JIVEBUMZ pun apa krgnya kan..

Us

Daisypath Anniversary tickers

Me&Him

Daisypath Anniversary tickers

Nur Azzalea Batrisyia

lb1m.lilypie.com/TikiBlogger.php/1Xp3

My Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Blogger news